Specialist in Ventilatieproducten

Flexibele luchtslang

Een gepatenteerd luchtverdeelsysteem voor ventilatie dat toegepast kan worden in woningbouw, appartementsbouw en kleine utiliteit. Het zorgt voor de toe- en afvoer van ventilatielucht voor zowel systeem C (natuurlijke toevoer en mechanische afvoer) als systeem D (mechanische toe- en afvoer).

Het is verkrijgbaar in 4 diameters (50mm, 63mm, 75mm en 90mm), zodat er voor elke situatie een flexibele oplossing aangeboden kan worden.

Het  luchtverdeelsysteem bestaat uit een gering aantal componenten welke door middel van een uniek klik-systeem met elkaar verbonden kunnen worden.
Hierdoor is de montage tijdsbesparend en vereenvoudigd!

EIGENSCHAPPEN

- Materiaal: fysiologisch en toxicologisch onschadelijk PE, nieuw en zuiver materiaal zonder gerecyclede toevoegingen en tevens geurvrij.
- Toevoeging: de binnenslang, verdelers én ventielcollectoren zijn uitgevoerd met antistatische en antibacteriële additieven.
- Diameters: Ø50mm, Ø63mm, Ø75mm en Ø90mm.
- Verpakking: slang in folie verpakt, met 2 afdichtdoppen. Verdelers geleverd met aangepast aantal afdichtdoppen en afdichtdeksel. Ventielcollectoren in kartonnen doos verpakt, met afdichtdoppen en een speciedeksel. 

 

 
 

 Klik hier voor het aanvragen van de actuele prijzen en levertijden!